Norėdami suprasti, ko prireikė šefui Yenni Law, kad patektų ten, kur ji yra šiandien su mėsos federalinėmis medžiagomis, turite grįžti į savo vaikystę.

Gimusi Taipinge, ji visada pripažino, kad gamina maistą. Ji gimė puikių namų virėjų šeimoje, tačiau dėl to ji niekada neturėjo daryti svarbių dalių, tokių kaip tikrasis maisto gaminimas.

„Aš buvau panašesnis į savo motinos minioną virtuvėje, darydama visa kita, išskyrus maistą“, – sakė ji.

Mažai ką ji žinojo, kad tai padės pagrindą savo kulinarinei profesijai.

Tačiau tęsdama studijas Tayloro viešbučių valdymo mokykloje, Yenni nemanė, kad ji pateks į virėją.

„Aš iš tikrųjų kažkada siekiau būti kažkokio išgalvoto viešbučio GM“, – prisiminė ji. „Kažkodėl dėl kažkokių kvailų priežasčių pasirinkau specializuotis virtuvėje. Kuris buvo vienas iš dalykų, į kuriuos tikrai čiulpiau. “

Yenni ir jos verslo partnerė „Shelly“ / „Image Credit: Meat Feds“

Nors iš pradžių ji gavo blogus pažymius, ji žinojo, kad turi sugėdinti tėvus gėdinti ar pagimdyti. Turėdama mąstymą apie galvą, ji baigė mokslus su pagyrimu.

Ir būtent taip Yenni pradėjo savo audringą kulinarinę kelionę.

Jos pačios verslas

Po 10 metų pramonėje ji turėjo galimybę perimti esamą nesėkmingą verslą, vadinamą „Boathouse“.

„Vieną dieną aš visada norėjau turėti restoraną, tačiau labai gerai žinojau, kad kilęs iš šeimos, kuria mano tėvai buvo tik mokyklos mokytojai, man neįmanoma turėti savo verslo“, – pasidalino šefas.

Taigi, kai atsirado galimybė įsitraukti į „Boathouse“, ji norėjo, bet išsigando. Pereinant nuo virėjo iki verslininko, buvo daug mokymosi kreivių ir iššūkių.

„Aš, kaip virėjas, norėčiau suteikti savo svečiams geriausius tai, ką aš gaminu ar kuriu, ir sunki dalis yra įsitikinti, kad tai daro verslą prasmę tai daryti“, – pasidalijo ji. „Kadangi mes negalime vykdyti verslo be pinigų, o„ F&B “yra grynųjų pinigų verslas“.

Norėdami neatsilikti nuo kreivės, Yenni turi nuolat stebėtis: „Kas mūsų svečiams patinka ar nemėgsta? Ko reikia, kad komanda jaustųsi laiminga? Kaip sekasi mūsų tiekėjams? Kokie šventiniai sezonai? Kaip mes valdome žemus sezonus? Kiek žmonių pasirodo ar nerodo darbo? “

Nuo santykių iki finansų valdymo, virėjų savininkui reikia daug atsižvelgti ne tik į maisto gaminimą.

Vaizdo kreditas: Mėsos fedai

„Labai dažnai mano tėvai visada manęs klausinėjo, kodėl aš kada nors pasirinkau šią profesiją. Kodėl aš negalėčiau būti normalus žmogus ir gauti tinkamą darbą nuo 9 iki 5, kaip ir kiekvienas kitas normalus žmogus? Bet aš niekada nebuvau klusnus vaikas “, – juokavo Yenni.

Tačiau dėl sunkumų ir atkaklumo virėjui pavyko išlaikyti valčių namelius ir netgi pradėjo žymėti save. Jai netgi buvo pasiūlyta parašyti receptų knygą su mini autobiografija pavadinimu „Meatology“.

Kai ji buvo paskelbta 2015 m., Yenni taip pat atnaujino „Boathouse“, perrašydama jį ir į „Meatology“.

Uždarymo parduotuvė

Bet atėjo 2019 m., Ir „Covid-19“ pandemija smogė. Tai buvo kova, siekiant išlaikyti „Meatology“ gyvą – vieną, kurią jie prarado.

„Aš per pastaruosius 17 metų buvau sukūręs savo verslą nuo nesėkmingo verslo iki pelningo – tik galų gale prarasti viską“, – pareiškė Yenni.

Tuo metu restorano pajėgumas buvo 110 Pax. Bet dėl ​​pandemijos jie galėjo pasikliauti tik išėmimu. Komanda išbandė viską – nuo gudrybių ir pasiūlymų iki dovanų ir pramogų. Jie net tiesiogiai transliavo parduoti savo mėsą ir moko žmones, kaip namuose virti kepsnius.

Visiems metams tai buvo viskas, ką jie padarė. Net tada, kai „Meatology“ buvo leista atnaujinti, jiems buvo leista patiekti tik 30 PAX vienoje sėdimoje vietose.

„Tie dveji metai iš tikrųjų užtruko kiekvieną bulvarinį iš verslo“, – sakė Yenni. „Iki pabaigos aš tiesiog turėjau tai pavadinti. Aš turėjau sulankstyti. Aš jau buvau išnaudojęs visas lėšas, įskaitant mano santaupų gyvybę. “

Ji tęsė: „Aš būčiau galėjęs pavadinti, kad Covido pradžioje tai greičiau pasitraukė, bet aš atsisakiau nusileisti be kovos. Bent jau žinau, kad viską išbandžiau “.

Kažko naujo pradžia

Prarasti 17 metų verslą nėra šokiruojantis. Yenni atrodė, kad praradau 17 metų vaiką.

„Depresija pradėjo šliaužti“, – prisipažino ji. „Aš priėmiau realybę, kad nebegaliu valdyti verslo, bet neturėjau drąsos imtis savo gyvybės“.

Vaizdo kreditas: Mėsos fedai

Laimei, ji pasidalino, kad šios mintys yra praeityje. Tačiau juos įveikti prireikė daug valios ir atkaklumo.

„Aš valgiau nuolankų pyragą ir išėjau ieškoti darbo“, – pasidalino ji. Laimei, ji turėjo malonių draugų, kurie sujungtų ją su darbo pokalbiais.

Tačiau ji manė, kad žmonės bijojo pasamdyti ją dėl to, kad tuo metu ji nebuvo darbuotoja daugiau nei dešimtmetį. Ar kažkas panašaus gali priimti užsakymus?

Laimei, atsirado dar viena galimybė. Yenni vyno tiekėja susisiekė ir paklausė, ar ji nori su jais valdyti restoraną.

Tuo metu ji neturėjo kitų variantų. Neturint pinigų ir be darbo, viskas, ką ji paliko, buvo jos patikimos mente Shelly (kuris bus jos verslo partneris), kreditinė kortelė ir daug patirties.

„Tuo metu net nepavyko ar ne, net nebuvo kažkas, į ką reikia atsižvelgti“, – sakė ji.

„Tai turėjo tik daryti ar nedaryti. Ar mane net bijojo ir pakenkė mano ankstesnės nesėkmės baimė? Žinoma, aš buvau. Bet dėl ​​šios baimės aš dirbau dar sunkiau, nei aš kada nors dariau. Tai buvo tarsi mano žodyno ištrynimo slenkstis, kai buvo galima įdėti sunkų darbą. “

Taigi gimė mėsos federacijos.

Vaizdo kreditas: Mėsos fedai

Į mėsą orientuota užeiga „Meat Feds“ yra skirta pasidalyti su žmonėmis daugybe ypatingų ir skirtingų galvijų dalių, kurių paprastai negauna iš tipiško kepsnių.

Yenni mano, kad kiekviena galvijų dalis yra išskirtinė savo skoniu ir tekstūra, ir norėjo, kad tai patirtų daugiau valgytojų.

Tačiau po trejų metų bendradarbiavimo su savo vyno partneriais jie nusprendė atsisakyti būdų. Vis dėlto „Meat Feds“ vis dar dirba kaip tiekėjas.

Pamokos bėgant metams

Dešimtmečius buvusi F&B scenoje, Yenni supranta, kad tai nuolat tobulėja. Iš esmės labai svarbu išlikti veržliam ir judriam. Kai laikas juda greitai, turite judėti greičiau, kad išliktumėte aktualūs.

Vaizdo kreditas: Mėsos fedai

„Iki šiol nesu patenkintas ir visada ieškau būdų ir naujų įgūdžių, kad kasdien pralenčiau save“, – pareiškė Yenni.

Ši mąstysena taip pat apima ir likusią savo komandą. „Yenni“ ambicijos „Meat Feds“ yra investuoti į savo talentus ir auginti juos verslininkais ir savo partneriais.

„Iš visos šios patirties dabar esu tvirtai tikinčioji, kad kažkodėl Visata nesuteikia mums to, ko negalime susitvarkyti“, – nustatė ji.

Ir aišku, Yenni nėra tas, kuris tiesiog išgyvena per visus savo sunkumus, tačiau taip pat klesti.

  • Sužinokite daugiau apie mėsos FED.
  • Perskaitykite kitus straipsnius, kuriuos parašėme apie F&B verslą čia.

Teminis vaizdo kreditas: Mėsos fedai





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -