12 metų „Michelin“ žvaigždute pažymėtus puikius pietus „Buona Terra“ patiekęs, šefas Denisas Lucchi ėmėsi naujo iššūkio: kartu su „Locanda“ į Singapūrą atnešė itališko patogaus maisto nuoširdumo.

Neseniai liepos pabaigoje atidaryta „Locanda“ yra maitinimo vieta Rowell Road gatvėje, kurios tikslas – suteikti klientams „la dolce vita“ (itališkai gero gyvenimo) skonį.

Jos pavadinimas (Locanda) yra paimtas iš italų kalbos žodžio „užeiga“, o tai yra būtent tokia namų atmosfera ir žavesys, kurių galite tikėtis čia. Palyginti su Buona Terra aplinka yra ramesnė, beveik panaši į Italijos restoraną su plytų sienomis.

Tai tyčinis sprendimas, nes visa „Locanda“ koncepcija yra būti lengvu itališku restoranu.

Vaizdo kreditas: Locanda

Atvirai kalbėdamas šefas Denisas pasidalijo, kad jie (pats ir „Buona Terra“ grupė) visada žinojo, kad Singapūre paprasto itališko patogaus maisto paklausa yra didelė.

„Itališkas maistas visada asocijuojasi su komfortu ir didesnėmis porcijomis, o ne tikrai rafinuotais ar puikiais pietumis“, – kilęs iš šio regiono. Lombardia paaiškino.

„Locanda turėtų būti labiau šeimos stilius ir dalijimosi koncepcija, palyginti su puikiu pietumis „Buona Terra“. „Locanda“ žmonės gali mėgautis kasdieniu maistu, daugiausia dėmesio skiriant aukščiausios kokybės ingredientams už mažesnę kainą, linksmą ir gyvą atmosferą bei draugišką aptarnavimą.

Vaizdo kreditas: Locanda

Būtent tai ir yra „Locanda“ – atsipalaidavęs, šeimyninio stiliaus vakarienė, puikiai tinkanti dalytis.

Nuo puikių pietų iki šeimos patiekalų

„Locanda“ buvo sukurta taip, kad būtų lengviau pasiekiama, pabrėžiant kokybę ir tradicijas, kurios apibūdina „Buona Terra“. Tai erdvė, kurioje svečiai gali jaustis laukiami atsitiktinai vakare susiburti su artimaisiais ir pasidalyti sočiomis itališkomis lėkštėmis.

„Mes sveikiname didesnes draugų ir šeimos grupes „Locanda“, o tai ne visada įprasta „Buona Terra“, nebent jie pasirenka privatų valgomąjį“, – sakė šefas Denisas.

Ten, kur „Buona Terra“ yra išskirtinis degustacinis meniu ir diskretiškas aptarnavimas, „Locanda“ laikosi žemiškesnio požiūrio.

Vaizdo kreditas: Buona Terra

Naujajame restorane pagrindinis dėmesys skiriamas patogiam maistui, kuris yra „giliai įsišaknijęs itališkose tradicijose“, kaip apibūdino šefas Denisas.

Jis pats sukūrė receptus ir įkvėpimo sėmėsi iš daugelio Italijos regionų. Pagaminti iš aukščiausios kokybės ingredientų, šie nuoširdūs patiekalai yra skirti parodyti itališkos virtuvės universalumą.

Šefas Denisas glaudžiai bendradarbiavo su savo komanda kurdamas meniu. Tai apima virėją Williamą Bai ir šefą Anthony Chengą, kurie anksčiau su juo dirbo „Buona Terra“ 10 metų. Šie virėjai yra pagrindiniai Locanda veikėjai kasdien.

Vaizdo kreditas: C XT / Locanda

Nors yra ala carte prekių, unikalesnis „Locanda“ pasiūlymas yra dalijimosi meniu. The Selezione (78 S$++ vienam asmeniui, mažiausiai dviem asmenims) ir Riserva (108 Singapūro USD++ vienam asmeniui, mažiausiai šešiems asmenims) puikiai tinka grupėms, norinčioms paragauti visko.

Svarbiausi dalykai apima Malloreddus su raudonojo vyno aštuonkoju Ragu ir Pappardelle Ragu Genovese su grybų mišiniais.

Geriausia tai, kad meniu keičiasi kasdien, todėl visada turėsite ką nors naujo išbandyti.

Išsaugokite tai tikra su autentiškais skoniais

„Locanda“ požiūris į maistą yra paprastas: „Mes, kiek įmanoma, laikomės autentiškų itališkų skonių“, – patikslino šefas Denisas.

Vaizdo kreditas: Locanda

Jis yra gana įsitikinęs, kad Singapūro pietūs įvertins tikrąjį Italijos skonį, nereikės per daug pritaikyti patiekalų prie vietinių skonių. Taigi jo meniu nerasite jokių sintezės patiekalų, tokių kaip sūdyti kiaušinio trynio makaronai.

Atminkite, kad „Locanda“ siūlo tik vakarienės paslaugas darbo dienomis (nuo 18 val. iki vidurnakčio), o savaitgaliais – priešpiečiai. Taip yra todėl, kad „Locanda“ tikslas yra būti populiari vieta, kur galima paragauti kokybiškų itališkų patiekalų ir vynų, ypač tiems, kurie ieško vėlyvos vakarienės ar vakarienės.

Galų gale gali būti įtrauktos darbo dienos pietų paslaugos, tačiau tai dar nėra nustatyta.

Iki šiol priėmimas buvo nepaprastai teigiamas, šefui Denisui ir „Buona Terra“ grupės džiaugsmui.

Vaizdo kreditas: Locanda

Nors jie žinojo, kad idėja apskritai bus gerai priimta, komanda iš pradžių buvo šiek tiek skeptiška, nes restoranas buvo atokiau nuo miesto.

Jūs netgi galite ginčytis, kad Singapūre pasirinkus mažiau judrią zoną, erdvė tampa dar patrauklesnė, nes ji įtraukiama į trattorijos patirtį.

Norintys pabėgti nuo miesto gyvenimo šurmulio įvertins nuostabų restoraną. Įsikūręs Mažosios Indijos rajone, jį taip pat galima pasiekti traukiniu, o artimiausios stotys yra Jalan Besar MRT ir Farrer parkas.

Vaizdo kreditas: Locanda / MightyFoodie

„Kad ir į ką pasirinktumėte sutelkti dėmesį, ar tai būtų naujovės, ar tradicijos, manau, kad svarbiausia laikytis tvirtos tapatybės ir išlikti jai ištikimas. (Taip yra todėl, kad) valgytojai restorane lankysis turėdami lūkesčių ir mes turime juos pateisinti ar net viršyti“, – kalbėjo šefas Denisas.

„Laikykitės savo koncepcijos tapatybės ir atidžiai sekite tai, ką užsibrėžėte daryti, net jei pradžioje bus sunku. Visada svarbu išklausyti atsiliepimus ir juos analizuoti. Visada būkite šalia ir sunkiai dirbkite.

Nepriklausomai nuo to, kokią virtuvę patiekiate, idėja yra padvigubinti savo koncepciją kiekviename žingsnyje. Tai suteikia jūsų restoranui tvirtą prekės ženklą ir sukuria klientų pasitikėjimą, žinodami, kad galite tesėti savo pažadą.

Šefas Denisas Lucchi su kai kuriais „Buona Terra“ patiekalais / Vaizdo kreditas: Giovanni Angelucci per „Instagram“

12 metų „Buona Terra“ praleidęs ir 17 metų čia gyvenęs šefas Denisas Singapūro maisto sceną apibendrina dviem žodžiais: nuolat keičiasi.

Nesvarbu, ar tai būtų valgytojų pageidavimai, ar visa kulinarijos scena, Singapūro maisto ir gėrimų pramonė išlieka dinamiška.

Šiuo metu jis pastebi, kad tendencija krypsta į kasdieniškesnes koncepcijas, kai žmonės gali vyną, vakarieniauti ir jaustis atsipalaidavę. Tai labai toli nuo puikių maitinimo vietų, kur klientai turi praleisti daugiau valandų su sudėtingesniu maistu.

Atsižvelgiant į tai, nesunku suprasti, kodėl šefas Denisas ir „Buona Terra“ grupė nusprendė atidaryti „Locanda“ dabar.

Vaizdo kreditas: Locanda

Žvelgiant į ateitį, jis tikisi, kad Locanda išgarsėtų dėl savo skanaus maisto, ypač makaronų, ir malonios atmosferos. „Didžiausias siekis – kad kasdien būtų pilna salė su savaitės laukiančiųjų sąrašu. Tai būtų geriausia grąža už mūsų sunkų darbą.

  • Sužinokite daugiau apie Locanda čia.
  • Kitus straipsnius apie Singapūro startuolius skaitykite čia.

Teminio vaizdo kreditas: „Locanda“.





Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *