Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis, tačiau kai kurie žmonės šį posakį perkelia į visiškai naują lygį.

George’ui Tangui jo meilė maistui prasidėjo nuo McDonald’s visos dienos pusryčių, tačiau buvo tik viena mažytė maža problema: ji buvo patiekiama tik iki 11 val.

„Tiesą sakant … Aš noriu valgyti pusryčius bet kada, bet kurią dieną“, – juokavo jis. Tai paskatino jį pradėti ne vieną, o dvi visos dienos pusryčių vietas Singapūre: pusryčių klubas ir „Joji“ valgytojas, o pastarasis-virusas per „Covid-19“ pandemiją.

Ir jis labai rimtai vertina terminą „visą dieną“, kai abu užeigos veikia visą parą.

Štai pasakojimas apie tai, kaip 25-erių metų vertė iš meilės visų dienų pusryčiams Singapūre.

Pirmasis jo F&B verslas buvo „azartas“

Pirmasis George’o „F&B“ pasirodymas buvo pusryčių klubas, kuris patiekė, jūs atspėjote, visos dienos pusryčiai ir „Rostis“-šveicarišką patiekalą, kurį sudaro tarkuotos bulvių, pritvirtintų plokščias butas (kaip blynas) ir keptas aliejuje. Jis pradėjo verslą 2020 m. Ir valdė jį iš maisto kiosko a Kopitiam Įsikūręs Kovane.

(Atlikus tolesnius tyrimus, pusryčių klubas perrašė „Star Western“, patiekdamas „senosios mokyklos vanago stiliaus vakarietiškus patiekalus“.)

Tačiau atidaryti savo kioską tiesiai priešais grandinės pertraukiklį buvo didžiulis azartas. George’as paaiškino, kad į verslą buvo investuota 20 000 USD, ir ši suma buvo jo motinos santaupos gyvybė – tai reiškė, kad verslas „turėjo dirbti“.

„Nepaisant to, kad tai yra blogas laikotarpis (kalbant apie„ Covid-19 “pandemiją), aš pamačiau galimybę ir numaniau, kad tai gali tapti hitu“,-aiškino George’as-ir tai padarė. Tuomet keliose vietose, kuriose siūloma „Rosti“, pusryčių klubas greitai įtraukė klientus savo pasiūlymais.

Bet George’as vis dar buvo alkanas daugiau. Jis norėjo patiekti maistą už to, kas tipiška Kopitiam „Stall“ siūlo, siekiant didesnių porcijų ir autentiškos Amerikos valgyklos patirties.

Turėdamas aiškią viziją, George’as ėmėsi tikėjimo šuolio, imdamasis paskolos ir investuodavo savo gyvybės santaupas, kad 2021 m. Atvės Joji restoraną, kuris, jo teigimu, iš viso sudarė 120 000 USD.

Pirmasis aukso puodas

Vaizdo kreditai: „Vulcan Post“ / „Joji’s Diner“

Atsižvelgiant į tai, kad tuo metu vis dar buvo taikomi socialiniai nutolę apribojimai, galima manyti, kad Joji Dinerio sėkmės šansai bus menkos, tačiau tikrovė buvo visiškai priešinga.

Pusę metų po to į didžiulį visuomenės atsakymą.

Kadangi tai buvo pirmasis jo restoranas, George’as turėjo išmokti valdyti klientų lūkesčius ir verslo operacijas didesniu mastu. Tačiau, atsižvelgiant į ateitį, šie iššūkiai buvo „tiesiog dalis ir siuntinys“ dėl verslumo.

„Būdamas naujas verslas, visada yra keletas dalykų, kurių mes nežinosime, kol jie nebus iškelti proceso metu; Taigi kai kuriuos poreikius, prašymus ir lūkesčius reikia išmokti iš patirties. “.

Nors Singapūras nėra svetimas visos dienos „F&B“ vietoms, gali kilti klausimas, ar garantuojama pėdos.

Teoriškai tai skamba paprastai: kuo ilgesnės darbo valandos, tuo didesnis klientų galimybė atvykti ir globoti jūsų verslą. Tačiau, pasak George’o, realybė nutapė kitokį vaizdą.

„Krūvis per mažas valandas labai svyruoja“, – teigė jis ir pridūrė, kad verslas tam tikromis dienomis patyrė nuostolių pardavimų. Nepaisant to, jis ir toliau laikosi 24 valandų koncepcijos, pakartojdamas, kad tai suteikia patogumo jo globėjams.

„Be to, daugelis Amerikos restoranų JAV iš tikrųjų yra 24 valandos. Man tiesiog žavi, kaip galite gauti pusryčių, nesvarbu, kiek tai vėlai “, – pridūrė George’as.

„Diner“ populiarumas leido jai atidaryti savo antrąjį parduotuvę „Telok Ayer“ 2022 m., Kad būtų nukreipta baltųjų kolekcijų darbuotojai Centriniame verslo rajone (CBD) ir savaitgalio minia. Tačiau nuo to laiko lizdas uždarytas dėl to, kad rajone nėra pėdsakų.

„Manau, kad viena pagrindinių priežasčių buvo ta, kad iškart po pandemijos didelė dalis CBD gyventojų dirbo namuose“, – aiškino George’as, nors jis neleido šiai nesėkmei atgrasyti nuo jo verslo.

Atidaryti naują sumuštinių saloną

„Joji's Diner“ sumuštinių salonas Singapūras
Vaizdo kreditas: „Vulcan Post“

Šį kartą George’as išplėtė „Joji’s Diner“, paleidęs sumuštinių saloną, esantį šalia pat paties verslo praėjusį rugsėjį, kuriam „Vulcan Post“ sulaukė išskirtinio kvietimo paragauti kai kurių savo parašų. Trumpai tariant, mūsų skrandžiai liko nepaprastai laimingi ir pilni.

  • „Joji“ sumuštinių salono interjeras
  • „Joji“ sumuštinių salono meniu
  • „Joji“ sumuštinių salono patiekalai

Paklaustas, kas paskatino jį atidaryti sumuštinio sąnarį, George’as paaiškino, kad jam patinka turėti amerikietiškų sumuštinių ir norėjo iššūkį sau atkartoti juos Singapūre.

„Aš nusprendžiau atidaryti sumuštinio sąnarį, nes manau, kad tikrai galiu išreikšti savo kūrybiškumą. Viskas tarp dviejų duonos gabalų laikoma sumuštiniu! Galimybės yra begalinės “, – juokdamasis sakė jis.

Nors George’as ir toliau tvirtai vertina savo planus dėl valgyklos ir sumuštinių salono, jis išreiškė savo įsipareigojimą plėsti verslą ir, savo ruožtu, augant kaip individualiam ir verslininkui.

Ne tik Joji restoranėlis, bet ir aš pats labai užaugau. Buvimas versle mane išmokė daug dalykų, už kuriuos visada būsiu dėkingas.

Nesu tikras dėl gairių, bet esu tikras, kad mano kelionė tik prasidėjo.

George’as Tangas, „Joji’s Diner“ įkūrėjas

  • Sužinokite daugiau apie „Joji“ valgyklą ir „Joji“ sumuštinių saloną.
  • Skaitykite daugiau istorijų, kurias parašėme apie Singapūro verslą čia.

Teminio vaizdo kreditas: „Joji’s Diner“





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -