Luxe.
Tai yra pirmoji mintis, kurią turėjau prieš tai, kai net žengiau į „Goldbar“ – naują valgomojo vietą KL miesto centre.
Jo įėjimas buvo sklandžiai paslėptas akmens skydelio sienų, ir jei tai būtų ne auksinio pavadinimo plokštelės ir priėmimo stalas, aš būčiau jo praleidęs. Mažai žinojau, kad už paslėptų durų buvo viskas, ko ieškojau rafinuotame bare.
Kiek įdomu gali būti siena?
„Eidamas į„ Goldbar “jaučiasi kaip įeinantis į šiuolaikinę„ Goldmine ““, – kaip prekės ženklas apibūdina.
Nors ne tiesiogine prasme, erdvė tikrai turi elegancijos orą. Dalis to yra dėl žalvario šviestuvų, kurie peilina sceną, taip pat pliušinius, aksomines pagalvėles prislopintais pilkos ir mėlynos spalvos tonais. Šiltas, auksinis apšvietimas sukuria kviečiančią atmosferą, verčiančią norą išspausti ir atsipalaiduoti.

Bet galbūt tai, kas iš tikrųjų parduoda „Goldmine“ koncepciją, yra Pièce de résistance—Goldbaro baras.
Jų marmurinio rašto stalviršio fonas yra graži akcento siena, kurioje yra prancūzų stiliaus „Wainscoting“. Nesunku nepastebėti, jei nekreipiate dėmesio į detales. Vis dėlto, kai jį pagausite, sunku atsiriboti.

Žinoma, į krištolo pavidalo dekanterius prideda rafinuotą prisilietimą. Tačiau „mini“ kvadratinės plokštės yra tikroji juostos žvaigždė, kur kiekviena aikštė turi savo išskirtinį „Wainscoting“ dizainą.
Jei esate čia su nauja data ir pokalbis, kuris bus sausas, greičiausiai tai gali padaryti puikią temą, kurią reikia išanalizuoti!

„Auksinė oazė, kurioje susitinka drąsūs skoniai ir elegancija“
Man yra keturi veiksniai, išskiriantys atsitiktinį barą ir sudėtingą: madingas dekoras, jauki atmosfera, dėmesingas aptarnavimas ir puikus maistas bei gėrimai.
„Goldbar“ lengvai patikrina visas šias dėžutes.
Nepaisant to, kad tą vakarą turėjo didelę minią, barmenai ir serveriai vis dar buvo budrūs ir rūpinosi mumis. Kai kurie net šiek tiek peržengė, bet mes šiek tiek pasieksime.

Pradedantiesiems mūsų keturių stalams buvo patiekta lėkštutė Tiesioginės austrės (RM108) ir Jūros gėrybių bisque su grotelių fokusu (RM32).
Aukšta ir pavasaris austrės turėjo gražų ir gaivų skonį. Jūros gėrybių bisque buvo aksominė ir turėjo mažus morkų ir žuvų gabaliukus, taip pat sveikas midijas ir krevetes. Į patiekalą gabaliukai pridėjo šiek tiek tekstūros, dėl kurios asmeniškai jis padarė jį labiau malonesnį.

Kitas pasirodė vienas iš mano geriausių nakties rinkinių – „Goldbar“ „Foie Gras Mini Croissant“ (RM48). Dabar aš nesu subrantų gerbėjas ir labai linkęs į tai, tačiau šis patiekalas galėjo pakeisti mano mintis. Panaudoję tobulumą, foie gras buvo sviestinė skonio ir sklandžiai tekstūros, su užuominomis į teriyaki panašų padažą.

Po to buvo „Hanwoo“ jautienos sruogos (RM55). Įvertinta korėjietiška jautiena „Hanwoo“ yra alternatyva populiariajam „Wagyu“ ir yra su panašiai aukšta kaina. Anot „South China Morning Post“, tai gali būti korėjiečių kultūros šaknys, nes galvijai istoriškai buvo laikomi didesniu požiūriu nei kiti gyvuliai.
Skonio požiūris, jis yra riebesnis nei „Wagyu“ jautiena ir turi šilkinę, ištirpusi burną. Aš įvertinau, kad tai buvo dvejų sruogų, nes vien tik rinkinys bus per daug turtingas ir nepaliks vietos tinklui.
Norėsite palikti vietos tinklui, nes….
Yra Ant grotelių keptas Bostono omaras (RM190)Ar Pan Seared Atlantic COD su Ikura (RM118)ir Tigro krevečių arabata (RM52).

Omaras virtas pagal užsakymą ir padalintas viduryje. Dineriams buvo suteikta pora plastikinių pirštinių ir jūros gėrybių krekerių, kad būtų galima atidaryti nagus. Paprastai tai nebūtų problema, jei jums patinka jūros gėrybės, tačiau kai kurie iš mūsų nebuvo apsirengę proga.
Štai kur šviečia dėmesinga Goldbaro tarnyba. Pastebėję, kad dauguma svečių kovojo, namo priekyje esantys darbuotojai nuėjo prie kiekvieno stalo ir pasiūlė gauti virėjo pagalbą.
Tačiau mano stalas metė sau iššūkį tai padaryti patys. Tai nebuvo pats lengviausias, tačiau pati patirtis buvo tokia, kurią reikėjo prisiminti.

Juodoji menkė buvo patiekiama su česnako sviesto padažu su Ikuraant pakepintų špinatų lovos. Išorėje buvo šiek tiek traškus, o iš vidaus – švelnios baltos mėsos. Suporuotas kartu su Ikura Tai pasirodo jūsų burnoje, šis patiekalas buvo tekstūros.

Kalbant apie makaronus, tigro krevetės arabiaa buvo būtent tai, ko jūs tikėjotės. Ne per daug kramtoma ar minkšta, ir jis turėjo reikiamą kiekį pikantiškumo.
Desertas buvo vienintelis kelias po tokio sunkaus patiekalo, o kas geriau gydyti, nei nuodėmingai skanus „Hazelnut“ šokolado putėsių pyragas (RM20).

Tik vienas kąsnis mane grąžino į vaikystę, kur kiekvieną gimtadienį aš maudydavausi ant „Ferrero Rocher“. Naudotas tamsus šokoladas nebuvo kartaus, o plakta grietinėlė ir avietės padarė jį mažiau stulbinantį.
Tai kokteilis kažkur
Visa vakarienė buvo nuplauta stikline „Goldbar“ rankomis pagaminto kokteilio, konkrečiai Citrinos šnabždesys (RM48). Skanus gėrimas, pagamintas iš džino, buvo suderintas su limoncello, kalkių ir kiaušinių baltymais.
Kiti namų specialybės apima:
- Auksinis emberas, tekilos kokteilis
- Berry Royale, burbono kokteilis
- „Kioto Heat“, „Jalapeno“ užpiltas džino kokteilis

Visa tai, kas iš tikrųjų daro „Goldbar“ mano idealią rafinuotą juostą, yra tai, kaip erdvė subalansuoja atvirumą ir privatumą.
Valgomojo zona ir pritemdytos lemputės atrodo, kad esate savo mažame pasaulyje. Bet jei jūs norite susitikti su naujais žmonėmis ar tiesiog su tiesioginiais pasirodymais, ten yra baro skyrius.
Šiuo metu klientai gali paragauti „Goldbar“ bandomojo meniu. Visas jo pasiūlymas netrukus bus visiškai paleistas, o tai džiaugiuosi, jei jų erzintojai turi ką nors pereiti. Čia rekomenduojame rezervuoti, kad visos lentelės būtų paimtos.

- Sužinokite daugiau apie „Goldbar“ čia.
- Perskaitykite kitus gyvenimo būdo straipsnius, kuriuos parašėme čia.