Stebėdami, kaip jūsų viršininkas daro du kadrus iš eilės – tiesiai iš butelio – kažkas jumyse pasikeičia.
Bet grįžkime atgal.
Vieną popietę atsidūrėme Nam Kok viešbutyje, kur yra garsioji Suzie Wong. Tačiau mes nebuvome dėl jos.
Ne, mes ieškojome visiškai naujo baro ir restorano „Picaro“, o štai ką reikia žinoti prieš eidami patys: laukite netikėtumų.
Kai susijungia puikūs protai
Jei sakyčiau, kad „Picaro“ virėjai gamina maistą ir patiekė, jūs pagalvotumėte: „Tai yra tai, ką jie ir turi daryti!
Na, taip, bet kaip Z kartos, aš tai turiu galvoje daugiau nei tiesiogine prasme.
Picaro yra nuleidęs rankas į smagiausias restoranas, kuriame man kada nors yra tekę valgyti.
Virėjai šoko ir dainavo, padavėjai fotografavosi su svečiais, o maistas buvo nuostabus. Ar man reikia daugiau pasakyti?
Nuopelnas už idėjos įgyvendinimą atitenka Rhombus Connexion, kurio naujagimis Picaro puikiai patenka į įspūdingą grupės portfelį, kurį sudaro „The Beer Factory“, „Michelin“ pripažinta „Dancing Fish“, Suzie Wong ir kt.
Ispanijos įkvėptas valgiaraštis su Malaizijos įtaka nepalieka nieko pageidauti, ir taip yra todėl, kad už jo slypi vieno „Michelin“ žvaigždute pažymėto „Au Jardin“ Penango šefas.
Virtuvės šefas Kim Hock Su, arba Su, Klango slėnyje įsitvirtina kaip „Picaro“ kulinarinis direktorius, todėl neabejotinai turėkite didelių lūkesčių. Mes tai padarėme ir džiaugiamės galėdami pasakyti, kad jie buvo sutikti.
Sena kaip laikas pora
Kiekvienas, buvęs Vaso Bankoke, gali pagalvoti, kad Picaro skamba siaubingai pažįstamai. Ir taip, panašumų yra. Michelle, viena iš Picaro įkūrėjų, pripažino, kad tai yra dalis to, kas įkvėpė juos pačius priimti įdomią idėją.
Tačiau, be to, ji pridūrė: „Picaro idėja kilo iš tų po darbo valandų vykstančių pramonės „Hangout“, kurias turėdavome kaip restorano šeimininkai, kai šeimininkas virtuvėje gamindavo bet kokius patiekalus, kuriuos jie mėgsta, mėgaudamasis su draugais, gėrimais ir muzika. “
Viskas apie tai, kad atsipalaiduotumėte ir virtuvės komanda taptų vakarėlio centre.
Sukūrusi idėją, Michelle papasakojo Vulcan Post, kad jie žinojo, kad Su buvo tas, kuris ją įgyvendins, kaip ilgametis jo darbo gerbėjas ir išbandęs savo kūrybą Un Poco Loco.
„Tai nebuvo lengvas pokalbis, – prisipažino ji, – bet su daugybe gero maisto džiaugiamės, kad šefas Su nusprendė prisijungti prie mūsų.
Nors „Picaro“ nėra taip sudėtingai suprojektuotas kaip seserinis prekės ženklas „Suzie Wong“, „Picaro“ visiškai palaiko energingą naktinio gyvenimo atmosferą.
Pagrindinė valgomojo erdvė yra U formos, supa atvirą virtuvę, kurioje virėjai kepa ant grotelių, ruošiasi ir šoka tiesiai priešais jus.
Negaliu kaltinti jų dėl kai kurių judesių ant virtuvės grindų, nes Picaro didžėjus tikrai nešė karštį ir bus ten darbo dienomis ir savaitgaliais.
Sėdynės išdėstytos taip, kad negalėtum ne pasikalbėkite su šalia esančiu žmogumi, o būtent tai yra Picaro esmė – socializacija virš gero maisto.
Tai senas kaip laikas poravimas, kuris atitinka Su viziją.
Geras maistas viso to esmė
„Picaro meniu gimė iš meilės ispaniškam maistui, tačiau su nedideliu vietiniu potraukiu daugelis patiekalų primins Ispaniją ir Pietryčių Aziją“, – „Vulcan Post“ pasakojo Su.
„Tikslas yra sulieti abiejų paveldų linijas, kad tai paskatintų mūsų valgytojus pasikalbėti apie turimus skonius.
Tikiuosi, kad meniu bus įdomus jų gomuriui, paskatins susimąstyti apie kiekvieną skonį ir bus galima sulaukti diskusijų, o pokalbis prasidės su šalia esančiu žmogumi, sėdint virtuvėje, kur panašiai kalbamės su kitais šefais.
Kalbant apie savo didžiulį patiekalą Picaro, Su rekomendavo krabų kroketus (kurie, mano manymu, buvo pakylėto naminio skonio) ir krabų paelją (skanu ir maloni).
„Kurti juos buvo smagu, nes buvo galima žaisti su jais, paprastai tokio dydžio krabų Penange nesulaukiame“, – sakė jis.
Tačiau jis ne tik entuziastingai demonstruoja kokybišką produkciją – jis taip pat tiki, kad reikia atsižvelgti į savo kūrinius ir procesus.
„Kurdamas patiekalą, užuot paėmęs tik „gerąsias produkto dalis“, karštai skatinu siekti tikslo iki galo.
„Galite nustebinti save, kai eksperimentuojate su jo galimybėmis. Išpjovos ir tradicinės maisto likučiai gali spindėti, jei leisite.
Nors šis aistringas šefas valgo „daug geros kavos puodelių, ryžtingai ir mažai miega“, Su turi geresnių patarimų trokštantiems maisto ir gėrimų verslininkams:
- Kad ir kaip norėtum, visko padaryti tikrai nepavyks, todėl turėdami patikimą komandą galėsite sutelkti dėmesį į didesnį vaizdą.
- Įeikite plačiai atmerktomis akimis, atlikite tyrimus ir tikrai įsigilinkite į detales.
- Mėgaukitės kelione ir rezultatais, laikas bėga (gerai ir blogai).
Be to, „Rhombus Connexion“ ir „Su“ tikrai sukūrė erdvę ir meniu, leidžiantį lankytojams atsipalaiduoti ir mėgautis gerais laikais.
Picaro, už kelių sluoksnių durų, žada gerą vakarą, gerą draugystę ir gerą maistą.
Jis dirba nuo trečiadienio iki sekmadienio, galimos dvi sesijos: nuo 18.00 iki 20.30 arba nuo 21.00 iki 23.30.
Taigi, pasukite, jei jums reikia šiek tiek skonio ir linksmybių jūsų gyvenime.
- Sužinokite daugiau apie Picaro čia.
- Skaitykite apie daugiau Malaizijos startuolių čia.
Teminio vaizdo kreditas: „Vulcan Post“.